Navrhněte a vytiskněte karty svých snů s průlomovou jednoduchostí a fascinující rychlostí!

Nemožnost navrhnout a vytisknout prakticky jakoukoliv kartu jednoduše a zároveň rychle už je minulostí. Zebra ZC350 vás o tom přesvědčí!
Navrhněte a vytiskněte karty svých snů s průlomovou jednoduchostí a fascinující rychlostí!

Je vůbec možné, aby existovala tiskárna karet, s kterou vytisknete dokonalou kartu přesně dle vašich představ? Ano, s tiskárnou ZC350 můžete vytvořit téměř jakýkoliv typ karty – kreditní, debetní, věrnostní, zaměstnanecké, ID karty, průkazy veřejné dopravy a mnohé další. Zařízení je až dvakrát rychlejší než jiné konkurenční tiskárny. Tiskne jednostranné či oboustranné karty s jednoduchými černobílými nebo velmi složitými barevnými kresbami. V neposlední řadě má „cool design“ a vejde se i do těch nejmenších prostor.

Vytiskne prakticky jakýkoliv design, který si jen dokážete představit

Zebra ZC350 je vybavena pokročilými funkcemi výroby karet. Tiskněte, co chcete – jednostranné nebo oboustranné černobílé a barevné karty od kraje ke kraji s novými páskami nabízejícími speciální barvy a speciální efekty. Například páska s možností tvorby hologramu umožňuje vložit grafiku s barevným posunem, kterou lze jen těžko napodobit. To zvyšuje zabezpečení karty. Pomocí efektů 3D stylu zase necháte vyniknout loga, texty nebo čísla účtů. Páska se zvýšenou odolností poskytuje dvě zcela nové funkce. Můžete vložit grafiku vodoznaku viditelnou pouze v případě, že je karta nakloněna pod úhlem nebo UV světlem, což rovněž zvyšuje bezpečnost. Navíc díky vysoce odolné ochranné vrstvě lze vytvořit karty s životností tři až pět let. A jak jednotlivé pásky fungují?

Long life ribbon (YMCKLL) – páska se zvýšenou odolností

V současné době roste stále více poptávka po vysoce odolných barevných kartách. To však vyžaduje větší tiskárnu a laminaci. Páska se zvýšenou odolností přináší trvanlivý a zároveň jednostupňový proces tisku, není již nutná dodatečná laminace.

Personalizovaný průkaz totožnosti je vytištěn žlutou (Y) purpurovou (M) azurovou (C) černou (K) a poté se přidávají 2 extra silné ochranné překryvné vrstvy. To se v tiskárně děje automaticky. Výsledkem je 4 x větší trvanlivost než standardní vytištěný obrázek YMCKO.

Kromě toho lze vytisknout i grafiku na ochrannou vrstvu a vytvořit tak bezpečnostní značku, která vypadá jako vodoznak. Ten bude viditelný pod UV lampou.

Tyto základní možnosti jsou k dispozici prostřednictvím ovladače.

Color-shifting ribbon (YMCPKO) – páska s možností tvorby hologramu

Vytvořte poutavé barevné ID odznaky, které obsahují logo měnící barvu nebo bezpečnostní značku viditelnou pouhým okem. Není nutné již žádné další vybavení pro to, aby byla vidět.

Nastavení je jednoduché a lze jej provést pomocí ovladače nebo sady SDK. Po odeslání vícevrstvé tiskové úlohy do ovladače lze pomocí panelu P vytisknout více informací a to tak, že se vytiskne 1. stránka barevně (grafika) a poté 2. stránka s perletí (bezpečnostní prvky).

3D ribbon (SDYMCKO) – 3D efekt

Stříbrný panel se používá především k tisku jmen nebo čísel účtů jako je tomu např. u platebních karet. Stříbrný text je vytištěn pod barevným obrázkem, takže konečný výsledek vypadá jako 3D.

Po odeslání vícevrstvé tiskové úlohy do ovladače lze pomocí panelu S vytisknout proměnlivé informace a to tak, že 1. stránka se vytiskne stříbrnou barvou a poté probíhá tisk 2. stránky barevně.

A v jakých oborech se tiskárna karet uplatní?

Řízení přístupu a správa návštěvníků ve firmách

  • Správa přístupu do různých oblastí v budově.
  • Zlepšení úrovně zabezpečení pro návštěvníky a dodavatele.
  • Sledování osobních kontaktů.
  • Řízení používání zařízení a čisticích procesů.

K výhodám patří dodržování hygienických předpisů, bezkontaktní řízení přístupu, umožňování sociálního distancování a sledovatelnost lidských interakcí.


ID pracovníků ve zdravotnictví

  • Správa přístupu k různým IT systémům a činnostem.
  • Různé úrovně zabezpečení pro zaměstnance, dočasné zaměstnance a dodavatele.
  • Sledování využití zařízení a proces čištění zařízení.

Mezi výhody můžeme zahrnout např. neinvazivní kontrolu přístupu a docházkového systému, vizuální identifikaci a sociální vzdálenost, zkrácení času na změnu směny s připraveným správným vybavením či dodržování předpisů pro desinfekci zařízení a prostor. V neposlední řadě i identifikace zdravotního personálu při současné epidemiologické situaci.

Označování potravinových alergenů a cenovek v maloobchodě

  • Propagace značky.
  • Zlepšení důvěry zákazníků.
  • Odměňování zákazníků.

Hlavní výhody vidíme především ve zlepšení image značky, snadné vizuální identifikaci alergenů, zlepšení celkového pohledu na regály a vylepšené aktualizaci provozních cen produktů. Karty jsou cerfifikovány pro použití v potravinářství.


Sledovatelnost výroby u lékařských implantátů
  • Dodržování nařízení EU.
  • Odměňování zákazníků.

Dle platné legislativy mají profesionální karty mají velmi dlouhou životnost, což je v tomto oboru zcela nezbytné.

Sledovatelnost rostlin pomocí pasů

Každá země EU bude mít seznam registrovaných prodejců, přičemž budou probíhat pravidelné kontroly. Rostlinné pasy jsou vyžadovány pro všechny „rostliny určené k výsadbě“, výjimkou jsou osiva a nekomerční koneční uživatelé (článek 88). Rostlinné pasy musí mít definovanou sadu informací a záznamy o prodaných či obchodovaných rostlinách a musí být uchovávány až 3 roky.

Kvalitní plastové karty tedy budou potřebovat profesionální prodejci a dovozci nebo vývozci rostlin a rovněž offline i online prodejci rostlin (jedná se o prodej na Ebay, Facebooku, svém vlastním webu, Instagramu apod.).

 

Kontaktujte nás!

Chcete vědět víc? Kontaktujte naše obchodní oddělení (obchod@datascan.cz+420 545 215 558), náš tým vyškolených odborníků vám poradí.

Datascan - systémy automatické identifikace
✖ Zavřít

Poptávka

Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním osobních údajů pro potřeby vyřízení záležitostí spojených s mým požadavkem.