Nepodceňujte výběr správného spotřebního materiálu!

Věděli jste, že kvalita barvicích pásek a etiket ovlivňuje spolehlivost tiskárny, konzistenci a celkovou kvalitu vytištěných čárových kódů, textů a obrázků? Vyberte si ty správné!
Nepodceňujte výběr správného spotřebního materiálu!

Zajistěte maximální výkon Vaší tiskárny

Naše nabídka zahrnuje nejen barvicí pásky, ale i etikety do tiskáren. Pro zajištění té nejlepší kvality dodáváme spotřební materiál od renomovaných výrobců Zebra a Armor.

Barvicí pásky od největšího světového výrobce alternativních pásek Armor prodlužují životnost tiskového ústrojí vašich termotransferových tiskáren a zajišťují vysokou kvalitu i trvanlivost potisku především díky speciální ochranné vrstvě.

Zebra, světový leader na trhu čárových kódů a RFID technologie, nabízí mimo jiné i kvalitní a spolehlivé etikety a barvicí pásky, které zaručují prodloužení životnosti vašich tiskáren.

BARVICÍ PÁSKY
  • Nabízíme speciální barvicí pásky TTR (Thermal Transfer Ribbon) určené pro potisk etiket v termotransferových tiskárnách.
  • Zajišťují vysoce kvalitní potisk jakéhokoliv materiálu, ať už se jedná o běžný papír či syntetiku.
  • Vyrábějí se v několika kvalitách podle typu použití:
Kvalitní barvicí pásky NABÍDKA BARVICÍCH PÁSEK
ETIKETY
  • Dodávají výrobku identitu, jedinečnost a především hodnotou.
  • Tato kategorie zahrnuje samolepicí etikety, visačky, vstupenky, obaly a etikety potištěné termotransferovým tiskem.
  • Nabízíme obrovský sortiment samolepicích i nesamolepicích etiket všech možných rozměrů a materiálů v rozsáhlé barevné škále.
  • V naší nabídce naleznete také speciální etikety jako bezpečnostní etikety, flexibilní obaly, rotační sítotisk, wash off apod.
Kvalitní etikety NABÍDKA ETIKET

Nevíte si rady s výběrem správného spotřebního materiálu? Potřebujete poradit?

Datascan - systémy automatické identifikace
✖ Zavřít

Poptávka

Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním osobních údajů pro potřeby vyřízení záležitostí spojených s mým požadavkem.